Notícia

Prop de 250 puntaires mostraran la seva habilitat amb els boixets per La Mercè

La 7a Trobada de Puntaires de la festa major de Barcelona tindrà un accent solidari i sostenible

Puntaires
Trobada de puntaires de La Mercè 2018
Trobada de puntaires de La Mercè 2018

Com ja és tradicional, dissabte 21 de setembre al matí el Passeig de Sant Joan s’omplirà dels boixets, fils, mocadors, punyetes i tot tipus de filigranes, amb ocasió de la 7a Trobada de Puntaires de La Mercè. El públic podrà veure les millors creacions i una gran varietat de disseny i tècniques, i gaudir en directe del treball de les artistes de les puntes. 

A la trobada, organitzada per l’Associació Catalana de Puntaries (ACP), participaran prop de 250 persones, provinents de tota la província de Barcelona. L’esdeveniment tornarà a ser un aparador excel·lent de la vitalitat i riquesa d’aquest art, ja que, segons la presidenta de l’ACP, Rosa Maria Provencio, “s’hi podran veure tot tipus de treballs, des de la punta més clàssica i geomètrica fins a la punta més agosarada contemporània, tots els estils i tècniques”.

Enguany, la trobada tindrà un accent solidari i sostenible. Les puntaries participaran en el programa que té el districte de l’Eixample per reforçar les relacions socials de les persones grans que se senten soles, i per això, es convidarà a veïns i veïnes grans del barri a un esmorzar i a participar en aquesta activitat. També com a novetat, l’acte comptarà amb la col·laboració de les cases comercials DMC i Aigües de Barcelona, que per primera vegada distribuiran aigua en gerres i no en petites ampolles de plàstic per evitar l’ús del plàstic d’un sol ús.

La cita serà de 10.30 a 13 hores en el Passeig de Sant Joan, per damunt de la Diagonal. Les persones que desitgin participar s’hi poden inscriure enviant un correu electrònic a l’adreça puntaires@puntaires.com o trucant al telèfon 934 125 078.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article