Notícia

16 de novembre, data del VI Festivitas Bestiarum

Se celebrarà a Cervera, actual Capital de la Cultura Catalana

Bestiari i Imatgeria
Fins a l'1 de novembre es poden presentar candidatures als Premis BEST
Fins a l'1 de novembre es poden presentar candidatures als Premis BEST

El Festivitas Bestiarum és la gala anual organitzada per l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya (ABFPC). Impulsada el 2014, ve celebrant-se des de llavors a la Capital de la Cultura Catalana. Durant la trobada celebrada el 30 de juliol entre representants de la federació, la Paeria de Cervera i la Colla de Diables Carranquers, es va decidir la data de la sisena edició. Serà el dissabte 16 de novembre en un emplaçament encara per concretar.

Com és habitual, el Festivitas Bestiarum servirà com a acte de cloenda de la temporada del bestiari festiu. Amb l'objectiu de prestigiar la tasca desenvolupada a favor de la imatgeria catalana, l'ABFPC farà públics els guanyadors dels Premis BEST 2019 en les següents categories: Personatge; Entitat o Associació; Iniciativa o Mitjà de Comunicació i Estímul Europeu.  A més, les entitats federades podran optar als tres premis al millor Projecte o Activitat omplenant un formulari electrònic abans de l'1 de novembre.

Durant la gala també es coneixerà la persona que prendrà el relleu de Mònica Usart com a ambaixador del Bestiari Festiu. Precedint la meteoròloga de Rac1, també han ostentat aquest honor l'escriptora Empar Moliner, el també meteoròleg Tomàs Molina, i els peridistes Rita Marzoa i Jordi Margarit.

Seguint la tònica iniciada l'any passat, l'Agrupació del Bestiari i Popular de Catalunya desitja que el Festivitas Bestiarum sigui un acte obert a tota mena de públics, formin o no part d'una colla associada. Amb aquest objectiu, se celebran activitats adreçades al conjunt de la ciutadania, com ara una cercavila prèvia a la cerimònia dels guardons i un plantada de lluïment just aquesta hagi acabat.

Podeu reservar invitacions al VI Festivitas Bestiarum en aquest enllaç.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article