Notícia

Musicals, rumba i pop rock catalans, al concert del Castell de Sant Marçal de Cerdanyola

El concert als jardins del castell, el proper 28 de juny, és una de les cites musicals més esperades de l'estiu

Societats musicals
Dels musicals al pop rock català de les últimes dècades, al concert del Castell de Sant Marçal
Dels musicals al pop rock català de les últimes dècades, al concert del Castell de Sant Marçal

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) torna al Castell de Sant Marçal el proper divendres 28 de juny en una de les cites musicals de l'estiu més esperades a la ciutat i a la comarca. El programa d'enguany serà molt variat, amb peces en format simfònic clàssiques, pop, rock, rumba i d’altres estils, amb el comú denominador d'haver estat creades a Catalunya, i tindrà un convidat d'excepció, el músic Albert Guinovart.

El magnífic escenari dels jardins del castell de Sant Marçal, a Cerdanyola del Vallès, tornarà a omplir-se de bona música i públic amb ocasió de la nova edició de la proposta ‘Un Castell d’Arrel’. Segons la presidenta de l’AMCV, Laia Serò, “l’objectiu d’aquest any és demostrar la força i la varietat i la qualitat de la música simfònica que es fa a casa nostra”. Per això, s’ha organitzat un programa molt variat que inclou propostes i estils molt diversos.

La primera part tindrà un convidat d’excepció, el conegut compositor i pianista Albert Guinovart. El polifacètic músic, autor dels musicals catalans més famosos dels darrers anys, interpretarà una de les obres seves amb la Banda i la Coral de l’AMCV i també la cèlebre cançó dels Pirates del Mar i Cel. La segona part, explica Laia Serò, serà més festiva i dinàmica, i proposarà un viatge pel panorama musical català de les darreres dècades, amb temes de la rumba i pop rock català, "que segur que el públic reconeixerà".

El concert al castell de Sant Marçal fa anys que esgota les entrades, aplegant en les darreres edicions a prop de mil persones, i s’ha consolidat com una de les propostes musicals més destacades tant a la ciutat com a la comarca. L’esdeveniment compleix aquest 2019 la majoria d’edat i enguany servirà de cloenda de les celebracions del 20è aniversari de l’AMCV, que ha inclòs nombroses activitats i actuacions. En aquestes dues dècades d'història, l'Agrupació, formada per 65 instrumentistes i 40 cantaires, ha fet gaudir de la música a tot tipus de públic i aconseguit que Cerdanyola sigui coneguda pel seu múscul musical.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article