Notícia

La Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya lliura aquest dilluns els premis Arlequí

El Museu d’Història de Catalunya i l’actriu Mercè Arànega, dos dels guardonats

Teatre
Museu d’Història de Catalunya, premi Arlequí a l’entitat.
Museu d’Història de Catalunya, premi Arlequí a l’entitat.

El proper dilluns 3 de juny la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya (FGATC)Mus celebrarà el lliurament dels Premis Arlequí de Teatre 2018, uns guardons que reconeixen entitats, grups i persones que defensen, difonen o treballen professionalment pel teatre amateur català.

Els guardonats d'aquesta edició han estat els següents

Premi al professional: Mercè Arangea, acrtiu que va començar la seva trajectòria en el grup del Círcol Catòlic de Barcelona

Premi a la persona: Magda Garcia i Martí, pel compromís demostrat amb la FGATC exercint el càrrec de comtadora

Premi Entitat: Museu d'Història de Catalunya, per la cessió constant del seu espai en activitats promocionals del teatre amateur.

Premi Grup Amateur: Grup Escènic Sant Pere Apòstol, format per un col·lectiu de més de 100 persones. La primera referència documentada de l'entitat data de de 1915. 

Premi Menció Especial: Xavier Albertí, per la seva tasca de director, actor, gestor teatral i compositor.

Creada el 1985, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre formada per més de tres-cents grups de teatre amateur associats. La seva funció és impulsar la relació de totes les persones que desinteressadament fan teatre a Catalunya i el fomenten. La Societat General d’Autors i Editors i la Fundació SGAE comparteixen amb la Federació la promoció i la defensa del teatre.

L’acte es farà a les 19.00 hores a la seu de la Fundació SGAE Catalunya.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article