Notícia

La Jove Banda Simfònica de Barcelona omplirà l’11 de maig Santa Maria del Mar contra l’Alzheimer

El concert serà gratuït i oferirà un repertori de danses d’autors clàssic i moderns

Societats musicals
La  Jove Banda Simfònica de Barcelona
La Jove Banda Simfònica de Barcelona

L’Associació Musical Andreuenca presenta el proper dissabte 11 de maig un concert gratuït i solidari en favor dels malalts de l’Alzheimer. A l’acte, organitzat amb la col·laboració de l’Associació de familiars de malalts d’Alzheimer de Barcelona (l’AFAB) i la Fundació Pasqual Maragall, tindrà com a convidats d’honor els cuidadors i els seus familiars afectats per aquesta malaltia.

Els músics de la Jove Banda Simfònica de Barcelona, sota la batuta d’Antonia Luengo Sojo i Daniel Mestre, interpretaran un repertori basat en danses d’autors tant clàssics com moderns: Danses hongareses 1 i 5 de Brahms, Danses eslaves 7 i 8 de Dvorak,  Danses Polovtsianas --de l’òpera El Príncep Ígor-- d’Aleksandr Borodín, i també Quatre danses escoceses del compositor britànic Malcolm Henry Arnold i Danzón núm. 2 del compositor mexicà Arturo Márquez. El concert es completa amb la cèlebre We are the World, que van escriure Michael Jackson i Lionel Richie. Els músics estaran acompanyats per la Coral Càrmina, l’Orfeó Atlàntida i el Cor Ovnisingers.

Tot i ser un concert gratuït, s’hi poden fer donatius a través de la Fila 0. L’import recaptat serà destinat als projectes d’investigació científica per vèncer la malaltia de l’Alzheimer que impulsa la Fundació Pasqual Maragall i als projectes socials de l’AFAB.

El concert ha generat un ampli interès i les entrades ja s’han exhaurit. Qui vulgui sentir la Jove Banda Simfònica de Barcelona en directe tindrà una altra oportunitat al dia següent, a les Festes de Navas de Barcelona (Pl. Ferran Reyes de Navas, 19:30 h).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article