Notícia

La Banda Municipal de Música d’Alcanar celebra el 15è Concert de Primavera

Sota la batuta de Pascual Arnau, la banda oferirà aquest dissabte 4 de maig un repertori ampli i variat

Societats musicals
Banda Municipal de Música d’Alcanar
Banda Municipal de Música d’Alcanar

Pasdobles, musicals de Broadway, ballets amb tints romàntics i poemes simfònics de temes bíblics, d'autors catalans i europeus, són algunes de les peces que interpretarà la Banda Municipal de Música d’Alcanar per donar la benvinguda a la primavera. El concert serà dissabte 4 de maig a les 20.00 hores a plaça de l’Ajuntament de la localitat del Montsià.

Avançant-se dues setmanes a l’inici de la primavera, la Banda Municipal de Música d’Alcanar celebrarà aquest dissabte un concert per donar la benvinguda a l’estació més florida. A la primera part els músics, dirigits per Pascual Arnau, interpretaran el pasdoble Cielo Andaluz de Pascual Marquina; Coppelia, la romàntica fantasia de l’òpera del compositor Leo Delibes, i El Arca de Noé, poema simfònic del compositor alicantí Òscar Navarro.

A la segona part, el repertori inclourà el pasdoble Certamen Levantino, també de P. Marquina, i Miss Saygon, retrat simfònic dels autors de Les Misérables, C.M. Schönberg /A. Boublil, amb arranjaments de Johan de Meij. Tancarà el concert l’Himne a Alcanar, amb música de José Quiles i  lletra d’Alfons Martínez-Aguado.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article