Notícia

El Tradicionàrius finalitza havent aconseguit un 35% més de públic

El festival tancarà la barraca el dijous 11 d'abril amb dues propostes de gran format

Música tradicional
Criatures ha presentat 'Praxinoscopi' en el 32è Festival Tradicionàrius
Criatures ha presentat 'Praxinoscopi' en el 32è Festival Tradicionàrius

El festival internacional Tradicionàrius tanca aquesta setmana amb dues produccions de gran format. La primera, el dijous 11 d’abril, el festival Labyrinth Catalunya de Cardedeu inaugura la 4a edició amb un concert del músic ROSS DALY acompanyat de 17 músics de Catalunya i Grècia. El divendres 12 d’abril tindrà lloc la cloenda amb l’habitual cercavila per Gràcia amb les Colles de Cultura i una gran festa amb el grup La Típica, que comptarà amb la participació dels Castellers de la Vila de Gràcia i els alumnes de timbal de l’Aula de Sons de Barcelona.

Aquesta edició del Tradicionàrius ha aconseguit augmentar en un 35% el públic respecte l’any 2018, acollint 13.500 espectadors. El Tradicionàrius ha acollit aparador de propostes multidisciplinàries i de nova creació de la mà dels grups més joves de l’escena d’arrel, però també dels projectes dels grups més consolidats del sector.

El programa ha inclòs més de 60 grups de Catalunya, d’arreu de la Península i altres indrets d’Europa. S’han celebrat 70 activitats musicals i culturals entre concerts homenatge i d’aniversari, 22 presentacions de discos, documentals, concerts, nits de ball folk, presentacions de llibre, exposicions, la celebració de la diada de Saint Patrick’s, cercaviles i tallers.

En aquesta edició s’hi han implicat més de 50 entitats, institucions i associacions.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article