Notícia

'Rubí express', un viatge bandístic arreu del món.

Dins la programació estable del Teatre Municipal "La Sala", la Banda de l'Associació Rubí Musical s.XXI (ARM s.XXI) presentarà, diumenge 7 d'abril (18:30h), el ja tradicional Concert de Primavera.

Societats musicals
El concert 'Rubí Express' serà el 7 d'abril al Teatre Municipal 'La Sala' de Rubí.
El concert 'Rubí Express' serà el 7 d'abril al Teatre Municipal 'La Sala' de Rubí.

L'actuació Rubí express farà que el públic visqui un viatge musical a ritme de tren amb recorregut per arreu del món. Des d’Estat Units amb Chattanooga Choo Choo de Harry Warren i The Great Locomotive Chase de Robert W. Smith, passant per casa nostra i fins a Àsia amb obres com Orient express de Philip Sparke o Colonel Bogey March de Kenneth J. Alford. d’inauguració: Die Moderne Eva.

Amb aquesta producció temàtica serà com l’ARM s.XXI se sumarà als actes de commemoració del centenari de l’arribada del ferrocarril a la nostra ciutat. Per l’ocasió s’ha recuperat de l’arxiu de la Biblioteca Nacional de Catalunya una de les obres que la ja desapareguda Banda Andresense va interpretar al Teatre-cinema Domènech durant les activitats festives

El concert comptarà amb la col·laboració de l’historiador rubinenc Eduard Puigventós, qui, entre peça i peça, aportarà dades i curiositats per recuperar el context històric que va emmarcar aquesta efemèride. Dins d’aquesta perspectiva, des del Museu Municipal es vestirà l’espai de “La Sala” amb l’aportació d’objectes relatius a la temàtica tot difonent el passat de la nostra ciutat. I per acabar, però no menys rellevant, s’afegeix la pintura com a altra expressió artística. Per part de l’alumnat del Taller de l’artista local Sandra Bea hi haurà un espai de photocall on el públic quedarà ambientant en una imatge de l’època.

Les entrades, amb un preu de 5€, es poden adquirir a través de la venda anticipada a taquilla de La Sala cada divendres de 18 a 21 h i al portal ticketea.com. O el mateix dia del concert a partir d’una hora abans de l’inici. Si voleu reservar localitat podeu enviar un correu a armrubi@gmail.com indicant nom i nombre d’entrades.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article