Notícia

6 de març, data de l'Assemblea General de l'Ens

La trobada servirà per renovar la presidència i presentar els principals projectes per a l’any 2019

Associacionisme
Assemblea General de l'Ens de 2018
Assemblea General de l'Ens de 2018

Totes les federacions que formen part de l'Ens de l’Associacionisme Cultural Català estan convocades al pròxim 6 de març a les 19h a l’Assemblea General Ordinària, a la seu l'entitat. La trobada és especialment important perquè s'escollirà la nova presidència i les noves vocalies a la Junta Directiva de l'Ens.

A l’Assemblea també es presentaran la memòria 2018 de l'entitat, l’estat de comptes de l'exercici 2018 i les activitats més destacades realitzades l’any passat en els àmbits de la comunicació, formació, reflexió i de projectes estratègics.

Igualment es donaran a conèixer i es decidiran els principals projectes per aquest any 2019. Entre aquests, destaquen per exemple, en la línia d'internalització de la cultura popular, la Trobada Internacional d'ONGs Ibèriques Acreditades per a la Convenció per a la Salvaguarda del Patrimoni Cultural Immaterial, o el 14è Comitè Intergovernamental per a la Salvaguarda del PCI, que enguany se celebrarà a Colòmbia. En el àmbit de la comunicació i reflexió, es presentarà la continuació d'iniciatives com són la La Conferència de l'Ens o la creació del cicle de xerrades Cultura popular: Tradició i modernitat' a l'Ateneu barcelonès, a més de la renovació de la pàgina web corporativa. Un altre dels punts destacats per al 2019 serà la consolidació de guardons com els 3rs Premis de l'Associacionisme Cultural.

Més enllà de les propostes particulars, l'Assemblea General servirà per a debatre les prioritats estratègiques de la confederació cultural i escollir la nova Junta Directiva que haurà de liderar-la en el mandat 2019-2023. Actualment, l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català està conformat per 31 federacions de cultura popular catalanes que representen més de 4.000 entitats de base.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article