Notícia

Obert el termini per a les candidatures als Premis Recercat

L’Institut Ramon Muntaner lliurarà els guardons en un acte entre el 3 i 5 de maig a Cervera

Centres d'estudi
El termini per presentar-se als Premis Recercat expira el 25 de març
El termini per presentar-se als Premis Recercat expira el 25 de març

El termini per presentar les candidatures als Premis Recercat 2019, que organitza l’Institut Ramon Muntaner, ja està obert. Aquests guardons tenen el propòsit de reconèixer la tasca important que fan els centres d’estudis i les persones que hi estan vinculades en el conjunt dels territoris de parla catalana. Enguany els premis, que es lliuraran en el marc d’un acte al XV Recercat: Jornada de Cultura i Recerca Local del 3 al 5 de maig, arriben a la seva 14a convocatòria. Les entitats del món de la cultura i la recerca locals que ho vulguin presentar les seves candidatures ho poden fer fins al dia 25 de març a l’adreça info@irmu.org.

En la darrera edició, el 2018, el premis van recaure en l’advocat Xavier Sitges. Establert a Manresa des de 1946 els diversos treballs que ha publicat són un referent per a tots aquells que volen estudiar o necessiten dades de diversos aspectes de la història medieval i moderna del Bages.

També va obtenir un premi la Fundació Bosch i Cardellach l’objectiu de la qual  és promoure els estudis locals i comarcals i ser lloc de trobada, de reflexió i de debat dels estudiosos locals i de la ciutadania.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article