Notícia

La Fira Mediterrània de Manresa rep fins al 4 de març propostes per la 22a edició

El mercat d’espectacles de cultura popular, músiques del món i folk se celebrarà entre el 10 i el 13 d’octubre

Festes i festivals
La Fira Mediterrània de Manresa és una de les grans cites de cultura popular
La Fira Mediterrània de Manresa és una de les grans cites de cultura popular

La Fira Mediterrània de Manresa, que se celebrarà del 10 al 13 d’octubre, ha obert la convocatòria de la 22a edició. El període de presentació està obert fins al 4 de març a les 15 hores. La fira és un mercat d’espectacle que té  com a eix la tradició mediterrània i es mou en l’àmbit de la cultura popular i les músiques del món i folk.

Pel que fa a l’àmbit de la cultura popular, la fira s’obre a propostes que es basin en la transmissió del patrimoni, l'encreuament entre creació contemporània i arrel tradicional, la participació i l’ampliació de la base social de la cultura. En aquest sentit, hi poden participar espectacles d’arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral, teatre, projectes comunitaris i/o participatius i espectacles familiars, entre d’altres.

En l’àmbit de les músiques del món i folk, la fira acull músiques vinculades a l’arrel des d’òptiques tant tradicionals com contemporànies i amb especial atenció a la Mediterrània. Les propostes poden ser de petit, mig o gran format, de sala o de carrer i adreçades tant a públics adult com a públic familiar.

 

Presentació de propostes online

Les propostes artístiques seran admeses únicament online. Tots els requisits i condicions es poden consultar a la web de la Fira. La Fira Mediterrània de Manresa se celebra anualment des de l'any 1998 i ha esdevingut un marc d'intercanvis entre professionals del sector que venen i compren espectacles.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article