Notícia

El músic Jesús Ventura ens convida a descobrir 'Què ens explica la música' a la Casa de la Sardana

La xerrada servirà per inaugurar l'exposició dedicada a Joaquim Serra, un dels més importants compositors de sardanes

Sardanes
Exposició La difícil senzillesa de Joaquim Serra
Exposició La difícil senzillesa de Joaquim Serra

El proper dimecres 23 de gener (18h) la Casa de la Sardana de Barcelona acollirà la conferència de Jesús Ventura titulada Què ens explica la música? El músic, compositor i director desgranarà musicalment la història de ‘La presó de Lleida’, el poema simfònic del compositor Joaquim Serra.
 

La xerrada serà en motiu de l’inauguració de La difícil senzillesa de Joaquim Serra, una mostra que vol apropar al públic la trajectòria d’aquest intèrpret, compositor i director. Serra està considerat un dels màxims exponents de música per cobla, però la seva obra inclou també obres per a piano, orquestrals, cançons, etc., i per això també és reivindicat reiteradament des de diverses entitats, com l'Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona i els Amics dels Concerts.

La mostra va ser creada el 2007 en el marc del centenari de Joaquim Serra (Peralada, 1907 - Barcelona 1957) i es podrà visitar durant 4 setmanes en horari de la Casa de la Sardana (10-14h i 16-19h).


Aquesta sessió i aquesta exposició és una altra de les diverses activitats que la Casa de la Sardana organitza habitualment. D'aquesta manera dinamitza el món de la sardana i la cobla des del vessant de Casa de la Festa que té atribuït.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article