Notícia

La Banda i la Coral de Cerdanyola del Vallès ofereixen un concert de Cap d'Any amb bandes sonores i clàssics nadalencs

La banda interpretà peces nadalenques i una sel·lecció de cançons de la pel·lícula 'Up'

Societats musicals
L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès en ple concert.
L'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès en ple concert.

L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès celebrarà el seu tradicional Concert de Cap d’Any el proper dissabte 29 de desembre de 2018 (19:00 hores) al Teatre de l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès (Carrer de la Indústria 38-40). És la temporada del 20è aniversari de l'entitat. L’espectacle reunirà nadales actuals i de tota la vida, pinzellades del repertori clàssic vienès i música de pel·lícules amb sonoritat nadalenca.

El concert estarà dividit en dues parts. A la primera, la Coral de l’AMCV, dirigida per Manel Cubeles, cantarà temes molt apropiats per aquestes dates, un repertori nadalenc molt consolidat amb el pas dels anys.

A la segona part, la Banda de l’AMCV oferirà, sota la direcció de Gerard Pastor, un programa clàssic animat, amb vis còmica, i barrejat amb la banda sonora de la pel·lícula d'animació Up, una banda sonora de Michael Giacchino, que destaca per ser tendra i colpidora, i que si bé és adient per a qualsevol dia de l'any, la unió amb el repertori nadalenc, serà una bona oportunitat per gaudir-la.

Al final de tot, les dues formacions posaran la cirereta amb nadales catalanes i nord-americanes. Destacarà l'estrena de All I want for Christmas is you, de Mariah Carey, un tema que es va fer especialment famós després de ser inclòs a la banda sonora original de Love Actually, de Richard Curtis.

Les entrades (numerades i limitades) del concert ja es poden adquirir de forma gratuïta al web (agrupaciomusicalcerdanyola.cat) de l'AMCV fins a acabar-les. I si en sobren, es podran recollir el mateix dia 29 de desembre a la taquilla de l'Ateneu dues hores abans del concert.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article