Notícia

La JOC i el Cor de l'AMCV s'uneixen per un concert molt intimista

El proper dissabte 27 d'octubre a l'Església de Sant Martí de Cerdanyola de Vallès

Cant coral
Membres de la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès
Membres de la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès

Per primera vegada, la Jove Orquestra de Cerdanyola i la Coral de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès uniran esforços i talent en una producció conjunta que s'estrenarà coincidint amb la setmana de Tots Sants. Ambdues formacions musicals, constituïdes per estudiants, professionals i amateurs d'edats diverses, es barrejaran per oferir un repertori tan sentit i intimista com conegut pel gran públic. Un concert per escoltar amb els ulls tancats que aplegarà més de 70 músics a l’altar de l’Església de Sant Martí i que tindrà lloc el proper dissabte dia 27 d'octubre de 2018 (21:00h) per un preu de 6 euros.

A la primera part, entre el repertori que els músics interpretaran, destaquen l’Adagio per a cordes de Samuel Barber, una composició dels anys trenta que l’any 2004 va ser escollida l’obra clàssica més melangiosa de la història pels oients de la BBC; i les Dues melodies elegíaques que va composar Edvard Grieg, un dels melodistes més destacats del segle XIX.

A la segona part, el viatge cotinuarà la recerca d’allò més íntim continuarà amb dues peces corals del tot conegudes: el Magnificat que s’atribueix a Tomaso Albinoni i l’obra litúrgica Sancta Maria Mater Dei de Mozart.

Durant el concert, s’intercanviaran la batuta Borja Mascaró (JOC) i Manel Cubeles (AMCV). “El concert és el resultat d’un treball conjunt de molts assajos que demostrarà que les entitats musicals de Cerdanyola del Vallès poden treballar plegades i estan en forma”, diuen des de l’organització que avancen que dedicaran el concert al jove compositor català Sergi Ramis, que va morir aquest mateix any i del qual es tocarà una peça durant el concert. Serà la seva Fantasia per a cordes, que va guanyar el concurs de música contemporània Sincrònic 2012.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article