Notícia

Els Falcons de Barcelona celebren els 15 anys a La Casa dels Entremesos

Dijous 18 d'octubre s'hi presentarà un conte i un vídeo que repassa la trajectòria de l'entitat

Falcons
Actuació dels Falcons de Barcelona l'any 2016
Actuació dels Falcons de Barcelona l'any 2016

15 de febrer de 2003 és un dia molt destacat en la història dels Falcons de Barcelona. Ni més ni menys que la data en què, en el marc de les festes de Santa Eulàlia, es van presentar oficialment com a colla. La Casa dels Entremesos (Plaça de les Beates, 2) acollirà, dijous 18 d’octubre (19:30h), l’acte institucional de la celebració del quinzè aniversari de l’entitat. Una oportunitat excel·lent per recordar la trajectòria de la colla i repensar-ne el futur.

Diferents membres dels Falcons de Barcelona trencaran el gel de la presentació participant en una taula rodona, on de ben segur que es recordaran anècdotes i records de la colla. Els primers assajos a l’Escola Tècnica i Professional del Clot, el trasllat als dos locals actuals–Escola Pere Vila i la mateixa Casa dels Entremesos—, els viatges arreu d’Europa (Euskadi, Polònia, Romania, França, Bèlgica i Itàlia), i probablement més important, el creixement que s’ha viscut en el nombre de practicants i en la qualitat de les figures assolides.

A continuació es presentarà el conte Falcons de Barcelona, finançat gràcies a la plataforma de micromecenatge Edita.cat. Els autors Marta Alonso (text) i JuanolO (il·lustracions) explicaran les interioritats d’una publicació adreçada a un públic infantil.  El president de Falcons de Barcelona Samuel Sotil exposarà els objectius de la publicació, impulsada amb l’objectiu que els més petits aprenguin a identificar les figures i les formacions de les colles de falcons. En representació d’El Cep i la Nansa, editorial que s’ha responsabilitzat de l’edició del llibre, també intervindrà l’editor Xavier Arola.

Com a cloenda de l’acte es projectarà el documental 15 anys, realitzat per Olga Gómez i Jordi Lavandeira, que resumeix breument l’evolució de la colla des de la seva constitució

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article