Notícia

El 30è Festival de Bandes d'Alcanar convida la navarresa Banda de Música de Cortes

S'estrenarà la 'Jota Nova d'Alcanar', amb la col·laboració de la Comissió de Sant Antoni.

Societats musicalsFestivals
Cartell del 30è Festival de Bandes d'Alcanar
Cartell del 30è Festival de Bandes d'Alcanar

El proper dissabte 13 d’octubre en el marc de les Festes del Remei, tindrà lloc el 30è Festival de Bandes de Música d'Alcanar. En l’actual edició, la Banda Municipal d'Alcanar compartirà plaça amb la Banda de Música de Cortes, tancant l'intercanvi iniciat al 2016 en terres de Navarra. Sota la batuta dels directors José Vicente García Mugiente, per part de la Banda de Música de Cortes, i Pascual Arnau Beltran, director de la banda dAlcanar, les dues bandes oferiran composicions de J.D. Ployhar, J.Nuez, M. Turillas, Salva Luján i Kees Vlak, entre d’altres.

El concert tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament d’Alcanar, el dissabte dia 13 d’octubre a partir de les 19:00h, i serà una bona oportunitat per gaudir de bona música.

A més, a la cloenda del Festival es presentarà La Jota Nova d’Alcanar, escrita per Juanjo Villarroya i Josep Rangel (EMMA), que interpretaran les dues Bandes i que comptarà amb l’acompanyament de parelles de balladores i balladors, en col·laboració amb la Comissió de Sant Antoni.

El 30è Festival de Bandes de Música d'Alcanar està organitzat per l'Ajuntament d'Alcanar, amb la col·laboració de la Comissió de Sant Antoni. 

Les Festes del Remei, són conegudes també com les Festes Majors d'Octubre i enguany tenen lloc de l'11 al 15 d'octubre.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article