Notícia

Sardanes per a la manifestació de l'11 de setembre

Serà a l'encreuament de la Rambla Catalunya amb el carrer de Còrsega

Sardanes
Sardanes per a la manifestació de l'11 de setembre
Sardanes per a la manifestació de l'11 de setembre

Aquest proper dimarts, 11 de setembre, la manifestació de caire massiu que organitza l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la Diagonal de Barcelona, a la tarda, la sardana hi tornarà a estar present. Serà amb una ballada cap a les 18:15 h., quan acabi l'acte oficial, amb la Cobla per la Independència.

L'espai on es desenvoluparà la ballada serà a l'encreuament de la Rambla Catalunya amb el carrer de Còrsega, a sota de l'edifici de la Diputació de Barcelona. A aquest espai hi ha una zona peatonal que facilitarà la ballada i la participació de tothom. Els trams més adients per accedir fàcilment a aquesta ballada són els que van del 20 al 23.

La Cobla per la Independència que actuarà a la ballada la composen diferents músics de diverses formacions que voluntàriament actua a diversos esdeveniments de caire reivindicatiu per a la llibertat del nostre país. Es preveu que el programa de la ballada serà amb sardanes de temàtica independentista, com l'any passat.

Us podeu inscriure a la manifestació individualment o per grups a la pàgina oficial. El títol de la manifestació d'enguany és 'Diada per la República catalana' amb l'objectiu de "recuperar la força popular i apoderar-nos per donar forma al mandat que vam votar massivament l’1 d’octubre del 2017".

Aquesta ballada l'organitza la sectorial de l'ANC 'Sardanes per la Independència, amb el suport de la Confederació Sardanista de Catalunya i la col·laboració de la Cobla per la Independència.

Anys anteriors la sardana ha participat també a aquest gran esdeveniment amb una ballada, com a la manifestació del 2017, o un tram sardanista durant la Via Catalana del 2013 amb l'emissió simultània d'un programa informatiu i sardanista per als assistents gràcies a l'emissora municipal de Caldes de Malavella.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article