Notícia

L'exposició 'Llegendes del Montseny' recrea les principals legendes del massís

Les fotografies recreen les diverses llegendes del Montseny

Exposicions
Cartell de l'exposició 'Llegendes del Montseny'
Cartell de l'exposició 'Llegendes del Montseny'

L'exposició Llegendes del Montseny, que s'inaugura dissabte 1 de setembre a les 12h a la Mongia de Vilamajor, mostrarà diverses fotografies a càrrec d'Enric Planas que il·lustren les diverses llegendes del massís del Montseny, terra de moltes llegendes.

Enric Planas ha comptat amb la direcció artística del Conseller de Cultura a l'exili, Lluís Puig, qui a distància realitzarà la inauguració de l'exposició, que es podrà visitar fins al 28 d'octubre els dissabtes, diumenges i festius, de 10h a 14h, al Centre d'Informació La Mongia de Vilamajor (Plaça de l'Església, 3). La inauguració comptarà amb les fotografies de Planas, que recreen les principals llegendes del Montsent i per a això ha comptat amb la participació dels Drac i diables de Sant Celoni, l'Esbart Sant Cugat, l'Esbart Terrassa, la Fundació Societat i Cultura i els Trabucaires del Tocasons de Taradell.

Organitzada per l'Associació Musical Ministrils del Raval, a més de les fotografies que escenifiquen les llegendes s'hi podran trobar els textos de, entre d'altres, Martí Boada, Apel·les Mestres o Cristina Filbà.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article