Notícia

Últims dies per presentar-se al Premi Delfi Colomer de dansa d'arrel tradicional

Fins al 31 d'agost.

Esbarts dansairesFestes i festivals
'Pilar de dos', la proposta de Raquel Viñuales i Clàudia Gómez, guanyadora de la 2a edició del premi Delfí Colomer.
'Pilar de dos', la proposta de Raquel Viñuales i Clàudia Gómez, guanyadora de la 2a edició del premi Delfí Colomer.

Aquells qui tinguin un projecte que parteixi de la tradició i del llenguatge de la dansa d'arrel tradicional encara són a temps fins al 31 d'agost de presentar-se a la tercera edició del Premi Delfí Colomer, el projecte guanyador del qual serà fet públic dins la 21a edició de la Fira Mediterrània de Manresa, que enguany se celebrarà del 4 al 7 d'octubre.

El premi Delfí Colomer neix per promoure les noves propostes en dansa d'arrel tradicional, i està dotat en 10.000 euros. Les candidatures han de ser projectes originals i inèdits i no poden haver estat estrenats. A l’hora de valorar les candidatures es tindrà en compte l’interès del projecte presentat, la seva viabilitat, el caràcter multidisciplinar de la proposta, així com la reflexió o treball que proposi al voltant de la dansa catalana d’arrel tradicional, entesa com a punt de partida i raó de ser del Premi.

El guanyador i guanyadors estrenaran la seva proposta dins del proper festival Ésdansa, i a partir d'aquí el projecte recorrerà diversos espais com l'edició del 2019 de la Fira Mediterrània, el Mercat de les Flors, o la XTAC, la Xarxa de teatres d'Ateneus de Catalunya.

Podeu consultar les bases, fent clic aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article