Notícia

El cantautor Roger Mas i la Cobla Sant Jordi actuen a Montblanc

El concert ofereix el repertori del cantautor des d'una altra perspectiva, així com cançons populars

Sardanes
Roger Mas i la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona en una imatge promocional.
Roger Mas i la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona en una imatge promocional.

Dins del marc dels actes de Montblanc Capital de la Sardana, el teatre del Casal Montblanquí acollirà dissabte 8 de setembre a les 22h el concert de Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi, que oferirà diversos temes del repertori de l'autor, així com cançons de la cultura popular, o clàssics de la cançó europea.

La proposta de la unió del cantautor amb la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona es remunta al 2012 quan apareix el disc Roger Mas i la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona. Des d'aleshores, el músic, que entremig ha publicat dos treballs discogràfics, ha continuat oferint diversos concerts per tot Catalunya amb la fórmula base del 2012: la seva veu i la cobla, tot i que sens dubte ha anat ampliant i oferint algunes sorpreses. Per al concert de Montblanc hi haurà quatre peces inèdites. Les entrades es poden comprar anticipadament a 15€ a l'Oficina de Turisme, la llibreria Requesens i a la perfumeria Vives, i per 20€ a la taquilla, el mateix dia del concer.

El programa d'actes Montblanc Capital de la sardana és imparable, a aquest concert s'ha de sumar el concert d'orgue i tenora que tindrà lloc dissabte 1 de setembre as les 21h a l'Església de Santa Maria de Montblanc. Un dia abans, divendres a les 20h, a la Plaça Sant Francesc hi haurà la cloenda del cicle Sardanes a la fresca, que ha organitzat diverses ballades, en aquest cas amb la música en directe de la cobla Reus Jove.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article