Notícia

L'associacionisme juvenil estrena web

Associacionisme


Concretament és el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya que estan d'estrena amb la seva nova web, tot i que és cert que el Consell agrupa les principals entitats juvenils d'arreu de Catalunya. A més, per la web, que s'ha posat en funcionament a finals de maig, pretén esdevenir una eina útil tant per a joves associats, com d'altres que encara no formin part de cap entitat o que tinguin interès en fer-ho.

És per això que s'ha potenciat l'apartat d'actualitat, on hi haurà les iniciatives que es duguin a terme en la defensa de l'associacionisme juvenil. I també des de l'espai de la portada de la web (Altaveu) reservat a donar visibilitat a projectes i activitats d'entitats juvenils.

Una de les eines més potents que ofereix la web és el mapa de l'Associacionisme Juvenil a Catalunya, on es podran detectar segons el mapa les diferents entitats juvenils segons zona. Cal destacar que la millora de la web permet detectar també les principals accions que es duen a terme des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, en matèria d'habitatge, salut, educació formal, i no formal...

La web del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya es guanya per mèrits propis esdevenir un focus de l'associacionisme més jove d'aquest país.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article