Notícia

Trobada de Diables a Torroella de Montgrí per reivindicar les llibertats polítiques

Diables i dimonis


Dissabte 2 de desembre (19:00h), colles de diables d’arreu de Catalunya es reuniran a l’Espai Ter  (Carrer Riu Ter, 2) de Torroella de Montgrí per rebutjar l’aplicació de l’article 155, denunciar l’empresonament dels consellers empresonats i donar suport al govern legítim de Catalunya. La trobada ha estat convocada per la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, en col·laboració amb la seva Territorial Nord. La lectura d'un manifest mostrarà el rebuig dels diables catalans a la intervenció de la Generalitat de Catalunya. 

Les actuacions dels grups tabalers i els balls de diables precediran l’encesa d’un llaç de foc en record a les persones que han estat empresonades. Tancaran la convocatòria dues enceses molt especials: la d’una traca de més d’un quilòmetre, i finalment l’encesa conjunta de ceptrots de tot el territori, que vol simbolitzar la unió a favor dels drets democràtics.

La convocatòria compta amb el suport de l’ANC Torroella, Òmnium Baix Empordà, Taula per la llibertat i la democràcia de Torroella de Montgrí i l’Estartit, CDR Montgrí i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. 

Per més informació, podeu contactar a territorialnord@diables.cat

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article