Tornaveu
S’inicien les inscripcions per al Festivitas Bestiarum 2017

La quarta edició de la gran festa del bestiari bestiu, el Festivitas Bestiarum, ja té lloc i hora: dissabte 2 de desembre al Teatre Bartrina de Reus, actual ciutat que ostenta la capitalitat de la cultura catalana. La gala, organitzada per l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, premiarà les millors iniciatives, entitats, empreses i institucions que envolten el món del bestiari i entitats federades, a les quals s’atorgarà els premis Best.

Així, coincidint amb l’anunci del Fetsivitas Bestiarum 2017, l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya inicia el període de la inscripció de candidatures als diferents premis Best. Podeu descarregar el formulari fent clic aquí. Així mateix, ja es poden reservar localitats (gratuïtes) a la web del Festivitas Bestiarum, fent clic aquí.

L’esdeveniment, la primera edició del qual es va celebrar a Barcelona el novembre de 2014, es vincula a la celebració del Dia Europeu del Bestiari Festiu (24 de novembre).

Tomàs Molina traspassarà el seu nomenament

A més de l’entrega de premis, la gala del Fetsivitas Bestiarum nomenarà el nou ambaixador del Bestiari Festiu i Popular. El càrrec actualment l’ostenta el meteoròleg Tomàs Molina i és tot un exemple de com involucrar a persones destacades de la societat en la promoció de la cultura popular.

Moltes altres novetats seran revelades al llarg de les properes setmanes, com per exemple qui serà el presentador. Els interessats poden seguir les novetats des de la web del Festivitas Bestiarum o la pàgina web de l’Agrupació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa