Notícia

Els Tonis de Manlleu, la gran festa d’hivern 

Tres tombs

Us heu perdut la missa en honor del Sant i dels difunts del Gremi de Tonis i no heu arribat a la cercavila Passant dels traginers d'aquest dimarts 17 de gener? No patiu, perquè encara sou a temps de gaudir d'un munt d'activitats de les festes Tonis de Manlleu 2017, perquè s'allarguen fins al proper 28 de gener, quan se celebrarà el gran sopar de Tonis que posarà punt final a una festassa que va començar divendres 13 de gener amb el tradicional pregó.

Aquest cap de setmana, divendres i dissabte, es representa l'obra Pigmalió sota la direcció de Montse Albàs a l'Espai Rusiñol, i diumenge arrencarà el dia amb un esmorzar de Tonis a Mas Roca. A les 10h se celebrarà la missa solemne a la parròquia de Santa Maria cantada per la família Ramírez, i a continuació hi haurà la benedicció de cavalleries i passant dels Tres Tombs, acompanyats per la banda Riverter i els grallers i bastoners de Taradell. A migdia serà el torn de les sardanes, i també de la dansa tradicional dels Tonis, el Ball del Ciri.

I divendres 27 de gener al vespre es farà la presentació del treball de recerca sobre el Ball del Ciri de Manlleu, a càrrec de Joan Arimany i l'equip impulsor de l'Associació Sant Antoni Abat, a l'auditori Roca del Museu del Ter.

Podeu consultar el programa fins el dissabte 28 de gener, fent clic aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article