Notícia

La Guia Sardanista 2017, ja al teu abast

Sardanes

El proper dissabte 10 de desembre, a les 19:00 h., es presentarà al Teatre l’Amistat de Mollerussa la Guia Sardanista 2017, en el marc de la celebració de Mollerussa Capital de la Sardana 2016.  L’esdeveniment se celebra a Mollerussa com a Capital de la Sardana i comptarà amb una actuació de la Bellpuig Cobla i la mezzosoprano Marta Valero.  Hi assistiran l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; la presidenta de l’entitat sardanista de Mollerussa, Mercè París; el coordinador del projecte Capital de la Sardana, Víctor Sallés i el president de la Confederació Sardanista de Catalunya, Joaquim Rucabado, entre d’altres autoritats municipals i representants del món de la sardana. 

Què és la Guia Sardanista?
La Guia Sardanista és el llibre de referència que recull els principals actes sardanistes. S’hi presenten en ordre cronològic els aplecs i concursos que se celebren al territori, la població on es desenvolupa, l’hora, l’indret i les cobles que hi actuen. 

La Confederació Sardanista de Catalunya és l’encarregada de coordinar i editar cada any la Guia Sardanista, confeccionada per les diverses territorials d’Aplecs, la Federació Sardanista del Rosselló i la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya. 

La Guia Sardanista s'edita des del 2002, de manera que la d'aquest 2017 és la 16a edició. Cada any el seu disseny és diferent i sorprenent, així que aquest és un dels altres al·licients
 

Comentaris

Sebastià Girona
1.

Molt bona feina esteu fent els que defensen la nostra Dansa Nacional.

Salut i Visca la Sardana

Comenta aquest article