Notícia

La Casa dels Entremesos se suma a la Festa Catalana

Aplecs i festesAdifolk

Conquerir el centre barceloní per donar visibilitat a la cultura popular. Amb aquesta idea tan senzilla com efectiva, La Casa dels Entremesos vol treure pit del patrimoni festiu català. Així doncs, acabades les vacances i les Festes de la Mercè, torna la Festa Catalana per celebrar les seves tres darreres jornades, a la plaça Nova. Dissabte 1 d’octubre, a les 18:30h, les colles del Barri del Pi presentaran tot el seu arsenal festiu: gegants grans, gegants petits, els grallers, i el  Lleó i la Mulassa de Barcelona. Serà una oportunitat d’or per tornar a presenciar l’Elisenda, el nou gegant infantil de la colla. 

El següent dissabte, 8 d'octubre a la mateixa hora, hi haurà un especial de figures humanes amb les esplendoroses construccions dels castellers de la Vila de Gràcia, i una manifestació no tan coneguda, però que cada cop agafa més força: la Moixiganga de Barcelona. 

Per últim, el programa de la Festa Catalana es clourà dissabte 15 d'octubre, a les 18:30h, amb un especial de colles del Poble-Sec, una cita que no es perdran els Gegants i grallers del Poble-sec, el Gat Sirius i tabalers del Poble-sec, la Societat Coral Els Moderns i diverses bandes de trompetes i tambors. Tampoc no s'ho voldran perdre els Amics de la Sardana i els Bastoners del Poble-sec.


 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article