Notícia

La Universitat Catalana d’Estiu incrementa participants

Reflexió

En l’edició d’enguany hi han participat prop de 1600 persones, i pel que fa a alumnes matriculats hi ha hagut un lleuger increment pel que fa al 2015, que en van ser 681, respecte als 695 alumnes de l’edició que ha tancat portes dimarts 23 d’agost, amb l’entrega dels premis Canigó 2016.

Pel que fa a la procedència, cal destacar l’increment d’alumnes de Catalunya Nord (que han passat del 5,89% al 10,46%), cosa que ha ressituat els altres percentatges, amb una lleugera baixa en tots els territoris.

A l’acte de lliurament dels premis Canigó, que premien la tasca de persones i entitats per la llengua i cultura catalanes, s’ha reconegut l’exconsellera d’Educació i actual diputada del Parlament de Catalunya, Irene Rigau, i pel que fa a l’entitat, s’ha destacat la trajectòria cultural i compromís polític de la Universitat Jaume I de Castelló. Han participat en el lliurament Antoni Llobet, secretari de polítiques educatives, Arcadi Navarro, secretari d’universitats i recerca, Marta Fuxà, directora general de política lingüística del Govern de les Illes Balears, Vicent Climent rector de la Universitat Jaume I i vicepresident de la Xarxa Vives d’Universitats, Enric Nomdedéu, vicealcalde de Castelló de la Plana, Joandomènec Ros, president de la Fundació UCE) i Jordi Casassas, president de l’UCE.
 
Enguany podeu veure totes la majoria de jornades en els enregistraments que hi ha al Canal de Youtube de la UCE, fent clic aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article