Notícia

Més de 30 tallers a la 5a edició de l’Ésdansa

Esbarts dansaires

Les Preses acullen la cinquena edició de l’Ésdansa, que del dimarts 23 d’agost al dissabte 27 d’agost oferirà un total de 34 tallers per a adults, a més d’un programa per a infants, el Petit Ésdansa’t.
 
El festival proposa dos itineraris segons els coneixements previs que es tinguin: un d’un nivell inicial que permet als alumnes conèixer danses del país i d’arreu del món, amb una pinzellada de tècnica i recursos musicals. I un d’un nivell superior que afegeix al vessant didàctic una sèrie d’eines per ballar i/o ensenyar a ballar. Les inscripcions es poden per a cada dia (amb la quota de 25 €/dia dóna dret a tots els tallers que es realitzin aquell dia),  o una tarifa plana de 110 € que cobreix tots els tallers.
 
Els tallers, cursats per professors i ballarins de prestigi com ara Jordi Rubio, Rosa Llorah, combinen els aspectes més pràctics i transversals a tots els balls (tècniques de relaxació o recursos musicals...), amb l’exposició de diferents danses, com ara de la Ribera del Xúquer, el Ball de Bastons de Tarragona... cal destacar la presència de ballarins convidats que aproparan la dansa Tsutsube de Botswana o la cúmbia colombiana.
 
Com és habitual en d’altres edicions, el programa de l’Ésdansa inclou els cicles El Café de l’Ésdansa i els Parlem de, que es duen a terme a la tarda i que permeten que els alumnes puguin compartir estones amb els directors i balladors de les companyies participants als tallers.
 
Per als més petits
 
S’incorpora el Petit Ésdansa que del dilluns 22 al divendres 26 d’agost realitzarà tallers de matí i tarda per apropar danses tradicionals catalanes i d’arreu del món, així com tècniques per preparar el cos. Durant la setmana es treballarà un espectacle que s’oferirà dissabte 27 d’agost al migdia.
 
Els interessats poden rebre més informació, fent clic aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article