Notícia

Cap excusa per no ballar sardanes: tornen les immersions sardanistes

Sardanes

La Confederació Sardanista de Catalunya ha renovat amb el Grup Bon Preu el programa d’immersions sardanistes, sessions d’aprenentatge inicial de la sardana, gratuïtes i ofertes a tothom.
 
Les properes sessions seran dissabte 11 de juny a Vilafranca del Penedès i també al Vendrell. Se celebraran amb el Grup Sardanista Maig, de Barcelona, i la colla dels Dansaires del Penedès, respectivament.
 
La darrera sessió doble serà dissabte 18 de juny, a Palafrugell, amb les colles de Cassà dels Amics de la Sardana de Cassà de la Selva, i a Salou amb el Grup Sardanista Tarragona Dansa, de Tarragona.
 
Enguany, totes les sessions se celebraran a la tarda, de 17.30h a 20h. Aquells que hi estiguin interessats es podran inscriure als supermercats corresponents amb anterioritat, o el mateix dia. Està obert a tothom i és gratuït. També, com l’any passat hi haurà un berenar per a tots els participants, gentilesa del Grup Bon Preu.
 
Aquestes jornades, que van començar el dissabte 4 de juny amb sessions a Lleida i Malla, permeten ensenyar al públic assistent la sardana. S’estructuren en curset, berenar, exhibició de les colles participants i ballada de dues sardanes de set tirades. La durada total de cada immersió és de dues hores i mitja.
 
La segona edición de les immersions sardanistes referma el compromís del Grup Bon Preu amb la tradició sardanista i la cultura catalana

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article