Notícia

Havaneres a l’entorn màgic de les Fonts de Montjuïc

Música tradicional

L’havanera compta amb un públic fidel, malgrat que en els darrers anys hagi perdut part del seu focus mediàtic. El Grup de Folk de Montjuïc demostra, i aquest any en serà el 27è, que el poder de convocatòria de l’havanera segueix intacte per a molta gent. Es tracta de la Nit de l’Havanera a les Fonts de Montjuïc, que se celebrarà dissabte 4 de juny a les 21h.
 
La cita comptarà amb un concert gratuït i d’accés lliure a càrrec dels amfitrions de la vetllada, el Grup de Folk de Montjuïc, Mar i Vent, Anxovetes i Son de l’Havana, amb la presentació de la periodista Noelia Baldrich. “Com cada any prepararem 1000 cadires i 200 litres de rom que es cremaran en 20 cassoles, aproximadament hi acostumen a assistir un total de 4000 persones”, explica Joan Gascueña del grup de Folk Montjuïc.
 
L’entorn únic de les Fonts de Montjuïc amb les Quatre Columnes de Puig i Cadafalch, l’estampa de les 20 cassoles flamejant, i l’alegre serenor del cant de l’havanera fan que la nit del dissabte 4 de juny sigui una cita obligada pels amants de la bona música.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article