Notícia

S'inicia el període de matriculacions a la UCE

Reflexió

A la Universitat Catalana d'Estiu s'apleguen cada any, a la segona quinzena del mes d'agost, estudiants, professors i ponents que comparteixen una mateixa llengua i que són conscients de formar part d'una realitat cultural i universitària que va més enllà d'una comunitat autònoma, una regió, un departament o un estat. És una oportunitat per a conèixer Prada, la comarca del Conflent i la Catalunya Nord.

Enguany se celebrarà, la 48a edició, del 16 al 23 d'agost, i se centrarà la Mediterrània com a aspecte en comú que aglutina els Països Catalans. Concretament l'edició porta per títol L'Eix mediterrani: camins de mar, de terra i de cultura.

L'avançament de programa destaca per la seva aproximació a la Mediterrània des de qüestions ecològiques, econòmiques, sobre les noves vies de comunicació actuals, o, entre d'altres, sobre els intercanvis lingüístics i processos sociolingüístics. L'objectiu és debatre sobre aspectes que afecten actualment la realitat dels Països Catalans, sempre des del rigor universitari.

S'acaba d'obrir el període de matriculacions i els organitzadors informen que l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) oferirà una quarantena de beques que cobriran el 75% del cost de matriculació, estada i manutenció, oer a estudiants matriculats o prematriculats en alguna de les 21 universitats de la Xarxa Vives d'Universitats, que tinguin entre 18 i 30 anys.

Podeu consultar més informació sobre la UCE, fent clic aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article