Notícia

Nou èxit de la cloenda d'El País a l'Escola al Parc de la Ciutadella

Sardanes

Dijous 12 de maig, a les 10:45h, el Parc de la Ciutadella de Barcelona ha acollit la cloenda d’El País a l’Escola, el programa d’ensenyament sardanista a les escoles de Barcelona i comarques. L’esdeveniment l'ha presentat el conegut actor Josep Palau, conegut entre els nens per la seva interpretació de Zep al Canal Super 3.

Enguany El País a l’Escola ha arribat a la 40a edició. A la cloenda hi han participat més de 700 nens de 16 escoles de Barcelona i comarques.

La cloenda ha consistit en un galop, ball de bastons, 2 sardanes i sardana de germanor, amb la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. Una d’elles ha sigut Sardanes a Mollerussa, de Josep Capell, en al·lusió a la Capital de la Sardana 2016, que és Mollerussa. Una altra ha sigut L’enrenou de 2014, de Jordi Paulí, que compta amb diverses melodies populars de caire infantil. La germanor ha sigut l’obra de Carles Santiago dedicada a aquest projecte, anomenada El País a l’Escola.

A més, la Sant Jordi-Ciutat de Barcelona ha fet una explicació dels instruments que integren una cobla. Així els nens han pogut veure i escoltar en directe com són i com estan distribuïts.

D’altra banda, tots els nens han rebut un petit esmorzar per gentilesa de Llet Nostra i Bon Preu. El País a l'Escola s’organitza en col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i hi dóna suport la Diputació de Barcelona.

 

Comentaris

Víctor la Garriga
1.

Vam gaudir molt, molt bon temps i molta alegria i participació.

Comenta aquest article