Notícia

La Fundació Carulla convoca els 13è Premis Francesc Candel

Associacionisme

La Fundació Carulla ha obert la convocatòria de la XIII edició dels Premis Francesc Candel, destinats a reconèixer i difondre les bones pràctiques en l'àmbit de la integració dels ciutadans catalans d'origen immigratori. En total, s'atorgaran 5 premis, dotats cadascun amb 3.000 euros.
 
La presentació de propostes es fa a través del web de la Fundació Carulla, que ha establert el termini fins el dia 20 de juliol. El veredicte es donarà a conèixer a mitjan octubre en un acte públic.
 
Els Premis Francesc Candel s’atorguen a projectes i experiències reeixits d’entitats i institucions que promouen i estimulen la integració a la societat catalana de les persones estrangeres immigrades a Catalunya i que afavoreixen el civisme, la convivència, el coneixement del país (llengua, tradicions, geografia i història, i valors socioculturals), la sensibilització per la cultura de la immigració, la participació de dones i joves immigrants, i una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació. Els guardons són convocats per la Fundació Carulla amb la col·laboració de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.
 
El jurat de l'edició d'aquest any estarà format per Andreu Domingo, Orland Cardona, Carles Duarte, Najat El Hachmi, Josep Gonzàlez-Agàpito, Núria Llevot, Sandra Rodríguez i Laia Tomàs.

Podeu llegir les bases, fent clic aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article