Notícia

Torna la cloenda d’El País a l’Escola

Sardanes

Dijous, 12 de maig, a les 10:45 h., al Parc de la Ciutadella de Barcelona se celebrarà la cloenda d’El País a l’Escola, el programa d’ensenyament sardanista a les escoles de Barcelona i comarques. L’esdeveniment el tornarà a presentar el conegut actor Josep Palau, conegut entre els nens per la seva interpretació de Zep al ‘Canal Super 3’.

Enguany El País a l’Escola arriba a la 40a edició i compta amb la participació de 24 de escoles de Barcelona i comarques, que aplega enguany més de 1.100 alumnes. A la cloenda, però, n’hi assistiran prop de 800. 

La cloenda consistirà en un galop, ball de bastons, 2 sardanes i sardana de germanor, amb la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. Una d’elles serà Sardanes a Mollerussa, de Josep Capell, en al·lusió a la Capital de la Sardana 2016, que és Mollerussa. Una altra serà L’enrenou de 2014, de Jordi Paulí, que compta amb diverses melodies populars de caire infantil. La germanor serà l’obra de Carles Santiago dedicada a aquest projecte anomenada El País a l’Escola.

A més a més, la Sant Jordi-Ciutat de Barcelona farà una explicació dels instruments que integren una cobla. Així els nens podrà veure i escoltar en directe com són i com estan distribuïts.

D’altra banda, tots els nens rebran un petit esmorzar per gentilesa de Llet Nostra i Bon Preu.

La cloenda torna a organitzar-se al Parc de la Ciutadella, com va ser habitual durant molts anys. Aquest esdeveniment s’organitza en col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i hi dóna suport la Diputació de Barcelona.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article