Notícia

Tinguda Blanca sobre l'escenari econòmic en una Catalunya independent

Reflexió

Dilluns 25 d’abril se celebrarà la tinguda blanca Economia catalana i dubtes sobre la independència, a les 19:30h al Taller de Barcelona (Mallorca, 125, baixos)del Gran Orient de Catalunya.
 
La Tinguda Blanca, és a dir, una conferència oberta al gran públic, serà impartida per Jordi Milla, que forma part Centre Català de Negocis, i ha estat directiu-tècnic a diverses empreses d'assegurances, i ha col·laborat amb diversos col·loquis i conferències dels temes econòmics que preocupen tota la ciutadania catalana arran una  futura Independència.
 
A la conferència Milla donarà a resposta a preguntes habituals com ara si Catalunya, en cas d’independència, quedaria fora de la Unió Europea?, si és realment necessari formar part de la Unió Europea, sobre el reconeixement internacional que tindria Catalunya, o qüestions més practiques: Qui pagarà les pensions dels catalans?, es continuarà pagant en euros?, Com es finançarà Catalunya després de la independència? És cert que els inversors estrangers marxaran de Catalunya?
 
Els empresaris, professionals i autònoms, que integren el Cercle Català de Negocis consideren la creació d'un Estat català com una oportunitat per reinvertir els excedents de l’economia a Catalunya, i com a garantia per mantenir la competitivitat de les empreses catalanes i la lliure integració en el marc internacional.
 
El Cercle Català de negocis, a través d’estudis d'àmbit econòmic com L'impacte de l'espoli fiscal sobre el territori, La transmissió dels tractats internacionals a una Catalunya independent, entre d’altres, pretén posar fil a l’agulla a la visió econòmica del procés sobiranista de Catalunya.
 
Després del corresponent torn de paraules els assistents seran convidats a un piscolabis.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article