Notícia

L’Esbartdiada, la gran festa de l’esbart de Granollers

Esbarts dansaires

Espardenyes de tots els números, faixes de diverses mides  i barretines grans i petites. La plaça del Porxo de Granollers es converteix el cap de setmana del 9 i 10 d’abril en el punt de trobada de grans i petits amb una mateixa passió, l’esbart. L’edició d’enguany de l’Esbartdiada, la gran festa de l’Esbart Dansaire de Granollers, se celebra des de fa dotze anys, “quan vam decidir que havíem de tenir un gran dia per donar a conèixer la feina que fem i per fer córrer el cuquet de l’Esbart entre els veïns de Granollers”, explica a Tornaveu el president de l’Esbart Dansaire de Granollers, Pere Illa.
 
L’objectiu de la diada és “donar a conèixer les danses que hem après durant l’any, tots junts, els més petits, els sèniors i els veterans, que durant una hora i mitja exhibim les danses a la plaça del Porxo de la ciutat”, afegeix Illa, que destaca també que dissabte a la tarda es fa una ballada infantil en què hi participen diverses colles d’arreu del país. En aquesta ocasió, hi estan convidades colles infantils d’Igualada, Olesa de Montserrat i Sant Joan Despí, “una trobada que permet veure l’evolució dels més petits als esbarts, des dels més menuts de 4 anys fins als més grans, que ja tenen un nivell considerable”, explica Pere Illa.
 
I com no podia ser d’una altra manera, hi haurà sopar de germanor. L’entitat vol aplegar no només els socis actuals, sinó també aquells que ja no són a l’entitat perquè s’han retirat. “Serà un gran punt de trobada, i hi haurà també una gimcana per als més petits, amb concurs de pastissos inclòs”.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article