Notícia

Nova sessió d'audicions per al Cor Jove Nacional de Catalunya

Dimecres 6 d’abril a l’Estudi de Música Franz Liszt (Carrer Còrsega, 168, Barcelona) tindrà lloc una nova sessió de proves per escollir els cantants, entre 18 i 18 anys, que formaran part del 4t Cor Jove Nacional de Catalunya.

Un cop acabades les audicions es configurarà el Cor Jove Nacional de Catalunya. Com en cadascuna de les edicions anteriors, el cor estarà dirigit per Xavier Pastrana i s’asseguren diverses actuacions que, com a novetat d’enguany, serà la primera vegada que viatjaran fora de Catalunya.

I serà així perquè l’organització francesa les Choralies ha convidat el cor català, juntament amb els cors joves de Noruega, França i Itàlia.

Prèviament, però hi haurà la primera fase de preparació del Cor Jove Nacional de Catalunya al campus de trevall de Vila-seca, on treballaran amb Pastrana un repertori català amb obres de Ricard Lamote de Griñon, Joaquim Serra, Cristòfol Taltabull, Manuel Oltra, entre d’altres.

A més, els cantants seleccionats, abans de desplaçar-se a França, concretament a la localitat de la Provença, Vaison-la-Romanaine, compartiran el campus de treball amb el cor jove noruec, que es desplaçarà a Catalunya i plegats viatjaran cap a França, on estaran a partir del 3 d’agost. El 8 d’agost serà l’actuació del Cor Jove Nacional, basada en la interpretació dels clàssics catalans.

Els joves interessats a inscriure's a les proves del dimecres 6 d’abril a l’Estudi de Música Franz Liszt poden omplir el formulari fent clic aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article