Notícia

La 18a Trobada Gegantera de les Comarques Meridionals escalfa motors

Gegants

Els gegants i gegantes de diverses poblacions de Catalunya ja es preparen per participar a la gran plantada el proper 24 d’abril a la Pobla de Mafument (Tarragonès), ciutat que acollirà la XVIII Trobada Gegantera de les Comarques Meridionals de Catalunya. Organitzada per la Coordinadora de Colles de Geganters i Grups de Grallers de les Comarques Meridionals de Catalunya, preveu comptar amb la participació d’una quarantena de colles vingudes d’arreu del país, que a les 9.00h es concentraran a la Rambla Jaume I perquè tothom pugui gaudir d’aquest patrimoni.

Després, serà temps d’esmorzar i d’intercanviar experiències entre les colles participants, i serà a les 11h quan començarà la gran cercavila pels carrers i places de la Pobla. Posteriorment, hi haurà intervencions de les autoritats convidades i les colles rebran un record d’aquesta trobada. I com és tradició, l’aplec finalitzarà amb un dinar de germanor. La coordinadora ja ha obert les inscripcions a la trobada, de manera que les colles ja poden apuntar-s’hi.
 
Les colles interessades a participar-hi poden contactar amb la Coordinadora organitzadora al telèfon 649 59 11 53 o al local de l’entitat, que té seu a Riudoms (Carrer de les Avellanes, 3).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article