Notícia

Tinguda blanca sobre física quàntica, la ciència de les possibilitats

Reflexió

Quan hi ha una experiència vital sorgeixen incògnites, i una de prou important seria poder delimitar la consciencia, pel sentit de si és una elaboració del cervell material o la matèria és una manifestació de la consciència.

Es podria indicar que un pensament inicial, pel sentit del fet que és viu dins l'espai i el temps transcendeix a la matèria d'un conjunt neuronal? Qüestions com aquesta es tractaran a la tinguda blanca impartida pel dibuixant topogràfic i tècnic elèctric Joan Antoni Crespi i Aguiló que se celebrà el proper 21 de març a les 19.30 h, al Taller del Gran Orient de Catalunya  (Mallorca, 125, baixos, Barcelona).

Les tingudes blanques són sessions obertes al públic en general que realitza el Gran Orient de Catalunya, la primera potència maçònica sobirana de caire liberal i adogmàtic del país. En aquest cas la voluntat de l'acte és divulgar la física quàntica, és a dir,  la ciència que estudia els fenòmens des del punt de vista de la totalitat de les possibilitats. Contempla allò que no es veu i explica els fenòmens des del no visible. Contempla el no mesurable, les tendències, com per exemple la no localitat i l'indeterminisme de les partícules.

Després del corresponent torn de paraules, es compartirà amb els assistents un piscolabi. 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article