Notícia

Una festa per reivindicar Santa Madrona

Festes i festivals

La tarda del dissabte 12 de març se celebra la 5a Festa de Cultura Popular Santa Madrona al barri de Raval.

La festa té la intenció de reivindicar Santa Madrona i serà la cinquena vegada que se celebra després que l’Associació Institut de Promoció de la Cultura Catalana, entitat del barri del Raval que aplega els Bastoners del Raval, el Ball de Santa Eulàlia o el Ball de bastons del Seguici de Barcelona, entre d’altres, posés fil a l’agulla per celebrar i fer visible la copatrona de Barcelona.

Actualment a la 5a festa de Cultura Popular de Santa Madrona comptarà amb més de tres-cents participants de diferents colles, com ara Gat Sirius i tabalers del poble Sec, la tarasca de Barcelona, l’Arpella del Barri Gòtic, la Moixiganga de Barcelona, els Bastoners de l’Esbart Català de Dansaires, entre d’altres.
El programa s’iniciarà a les 16:30h de la tarda amb una plantada a la plaça de la Gardunya, posteriorment a les 17:30h hi haurà la Presentació de les Colles i el ball de lluïment. A les 18h se celebrarà la cercavila, amb el següent recorregut pels carrers del barri, ja cap al fosc, a les 19:15h de la tarda hi haurà l’espectacle del Fènic del Poble Nou.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article