Notícia

Som Cultura Popular oferirà cursos gratuïts de gestió d’entitats

Associacionisme

 El Som Cultura Popular, la Mostra del Patrimoni Cultural Immaterial a Barcelona, planteja una combinació de debats, actuacions i tallers, que permetran una difusió de la cultura popular. Però a més, la iniciativa té l’objectiu de ser d’utilitat a les entitats. És per aquest motiu que s’han programat una sèrie de cursos de formació.
 
Diversos experts, i de forma gratuïta, oferiran claus importants per a la gestió de les entitats. Al llarg dels cursos s’oferiran consells, metodologies i exemples de bones pràctiques per fer que les entitats funcionin de manera més òptima o informació sobre assegurances, o eines tan actuals com les campanyes de micromecenatge per aconseguir finançament a nous projectes.
 
Als cursos s’hi pot inscriure qualsevol membre de l'entitat, no cal que siguin expressament persones de la junta, només cal que tinguin ganes d'aprendre i de millorar la seva entitat.
 
 Per apuntar-s’hi cal que escriure un correu a culturapopularbcn@gmail.com amb el nom, el número de telèfon i l'e-mail de l'interessat i l'entitat a la qual pertany. A continuació us oferim la llista dels cursos:
 
 
Dissabte 23
11h. Com plantejar una campanya de Micromecenatge - Torre Jussana [1h - AULA 1 de la Fundació Àmbit]
12h. Les assegurances de les entitats culturals. Què cal fer i què no cal fer. Com fer-ho. - Arç Cooperativa [1h - AULA 1 de la Fundació Àmbit]
16h. Els vestits de la festa - Fundació Societat i Cultura [2h - AULA 3 de la Fundació Àmbit]
17h. Quines són les claus del bon funcionament d'una associació - Torre Jussana [1h - AULA 1 de la Fundació Àmbit]
18:30h. Teniu una revista? Escolteu a l'APPEC - Associació de Publicacions Periòdiques en Català [1h - AULA 3 de la Fundació Àmbit]
 
Diumenge 24
11h. Quines són les claus del bon funcionament d'una associació - Torre Jussana [1h - AULA 1 de la Fundació Àmbit]
12:30h Renovació a les juntes directives - Torre Jussana [1h - AULA 1 de la Fundació Àmbit]

Més informació del Som Cultura Popular, fent clic aquí.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article