Notícia

Un pessebre de sorra a la platja de Vila-seca

Pessebristes
Més de 100 metres quadrats i 825 tones de sorra. I molta habilitat per part dels vuit escultors d’arreu d’Europa que hi han treballat durant deu dies. Són els ingredients del pessebre gegant instal·lat fins al 6 de gener a la platja de la Pineda de Vila-seca. El Pessebre de Sorra que es fa cada Nadal en aquesta població des de l’any 1999, i si el seu material de construcció és original, també ho és la manera de tractar la temàtica nadalenca, que no es revela fins a l’últim dia de la seva construcció.

 El procés de creació d'aquest pessebre té lloc del 2 al 8 de desembre, i es converteix en un espectacle durant el qual veïns i visitants descobreixen progressivament els diversos aspectes que el formaran. Hi són representades les figures clàssiques com el nen Jesús, la Mare de Déu, Sant Josep, l’Àngel, el bou, la mula, els Reis d'Orient, els pastors i les ovelles. Ara bé, l’escenari és diferent cada any.

Encara sou a temps de visitar, fins al 6 de gener, aquest pessebre, ubicat a la platja de la Pineda, a l’altura del carrer d’Hipòlit Lázaro. I per completar la mostra, al passeig marítim hi trobareu també un mercat d’artesania on es poden comprar productes tradicionals típics del Nadal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article