Notícia

Un llibre apropa els castells als més petits

Castells i Falcons

El llibre més alt dels castells és una proposta per apropar els castells als més petits de la casa. Escrit pels periodistes Raquel Sans i Francisco Montoya, amb il·lustracions de Carles Arbat, el llibre de 22 pàgines sorprèn per les seves altes dimensions i a través deu contes explica alguns dels elements més característics de la tradició dels castells.

Així, mentre contemplen les il·lustracions i deixen volar la seva imaginació, els més menuts aprendran trets dels castellers com en què consisteix fer pinya, per què sonen les gralles i els timbals, el perquè que cada colla dugui una camisa d’un color diferent, la importància del dia de Sant Fèlix i quina és la funció de l’enxaneta. Raquel Sans forma part de l'equip de retransmissió de les emissions dels castells de TV3 i Francisco Montoya és redactor del Diari de Tarragona i membre dels Xiquets de Tarragona.

Dos periodistes que han unit la seva passió castellera amb la seva feina de periodistes per tal d'escriure un conte, editat per Brau Edicions, que pot ser un bon regal per aquest Nadal.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article