Notícia

Un conte fet pessebre

Pessebristes

El tradicional pessebre de la plaça de Sant Jaume de Barcelona enguany fa una aposta totalment diferent per mirar de sorprendre els més menuts. Ens convida a endinsar-nos en un espai literari inspirat en la màgia de les il·lustracions dels contes infantils. En aquest pessebre el visitant hi trobarà diverses escenes il·lustrades, acompanyades de poemes d’autors com J. V. Foix o Josep Maria de Sagarra.

El pessebre és d’accés lliure i es pot visitar durant tot el dia, de 10h a 22h, fins al 6 de gener, el dia dels Reis. Precisament Ses Majestats són les protagonistes d’una de les escenes del pessebre, a més d’un bosc amb animalons que dóna la benvinguda als visitants. En una altra escena apareix una nena bocabadada que assenyala una estrella fugaç en el marc d’El conte de l’Estel, i finalment, en l’escena principal, la del naixement del nen Jesús, l’estètica és ben diferent de l’habitual dels pessebres i molt propera a l’època actual. No hi falta la figura mítica del caganer, que simula un punt de llibre.

El disseny i la direcció artística del muntatge són obra de Jordi Pallí, de Pessebre en Moviment, mentre que el projecte tècnic és de Las Gardenias, i les il·lustracions són de Mercè Tous.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article