Notícia

Presentació de la Guia Sardanista 2016 a Calella

Sardanes

Dissabte, 12 de desembre, a les 18h, es presentarà a la Sala Mozart de Calella la Guia Sardanista 2016, denominada fins aquest 2015 com a Guia d’Aplecs.

Enguany la presentació de la Guia Sardanista s’ha avançat per fer coincidir els continguts amb l’any natural i permetre que els Aplecs dels primers mesos ja siguin de domini públic extens.

L’esdeveniment se celebra a Calella com a Capital de la Sardana i comptarà amb una actuació de la cobla Marinada que després oferirà l’espectacle de ‘La Viola d’Or’ d’Enric Morera.

Què és la Guia Sardanista?

La Guia Sardanista és el llibre de referència que recull els principals actes sardanistes. S’hi presenten en ordre cronològic els aplecs i concursos que se celebren al territori, la població on es desenvolupa, l’hora, l’indret i les cobles que hi actuen.

La Confederació Sardanista de Catalunya és l’encarregada de coordinar i editar cada any la Guia Sardanista, confeccionada per les diverses territorials d’Aplecs, la Federació Sardanista del Rosselló i la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya.

La Guia Sardanista s'edita des del 2002, de manera que la d'aquest 2016 és la 15a edició. Cada any el seu disseny és diferent i sorprenent, així que aquest és un dels altres al·licients.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article