Notícia

'Oh Happy Gaudí!', punt de trobada de corals i patrimoni mundial

Cant coral

Periodista - Equip de redacció Ens de l'Associacionisme Cultural Català

Els millors grups del concurs de TV3 Oh Happy Day actuaran a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, patrimoni mundial per la UNESCO, en el marc del festival Oh Happy Gaudí que se celebrarà tots els caps de setmana entre el 7 de novembre i el 12 de desembre. Música, cultura, història i arquitectura en un sol paquet que convida els assistents a descobrir tots els secrets i misteris d’una de les Colònies més importants de Catalunya al ritme de les millors corals que han passat per l’exitós programa de la televisió pública catalana.

Entre els grups vocals seleccionats pel festival s’hi troba In Crescendo, els guanyadors de la segona edició del programa. Aquest grup vocal de tretze cantants d’entre 16 i 24 anys actuaran el 7 de novembre amb un repertori modern i innovador. El 14 de novembre serà el moment de gaudir de l'espectacle dels finalistes del concurs del 2013, Ol’ Green, un grup barceloní amb molt bon humor.

Pel 21 de novembre, està preparada l'actuació de Cantabile, un cor de noies d’entre 16 i 30 anys, finalistes de l'última edició. Un espectacle complet que inclou un ventall molt ampli d’estils musicals, sobretot de peces pop, bandes sonores i musicals. També cantarà Geriona, una coral de veus blanques finalistes de la primera edició del programa de TV3, que actuarà el 28 de novembre. El cor adapta temes moderns, coneguts i cançons clàssiques.

Al desembre serà el torn d’Amarcord, un grup vocal que destaca per la seva energia desbordant, un arriscat joc de dinàmiques i uns efectes vocals que els fa únics. Se’ls considera un dels grups revelació de la segona temporada del concurs, que pujaran a l’escenari de la cripta de la Colònia Güell el 5 de desembre. I per tancar el festiva, el 12 de desembre actuarà Deu de veu, guanyadors del programa del 2013. Amb el seu espectacle fresc, emocionant, curiós i divertit han aconseguit exhaurir les entrades a la majoria d’espais on han actuat.

A més de les actuacions, l’organització del festival ofereix una visita guiada per la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí, en què el visitant pot descobrir el laboratori de proves de Gaudí on va aprendre totes les seves innovacions arquitectòniques que després va aplicar a la Sagrada Família. En acabar la visita, el concert a la Cripta de la Colònia, una església amb una acústica immillorable gràcies també a les innovacions arquitectòniques del gran mestre català.

Podeu comprar les entrades, fent clic aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article