Notícia

Setmana de portes obertes a l’Espai de dansa d’arrel tradicional de Les Preses.

Esbarts dansaires
El proper dimarts 20 d'octubre s'iniciarà la setmana de portes obertes a l'Espai de dansa d'arrel tradicional de Les Preses (la Garrotxa), que s'allargarà fins al divendres 23. Durant els quatre dies els assajos que es realitzin a l’Espai de dansa seran a porta oberta, i hi podran participar tots els nens i joves que ho desitgin.

El Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny organitza, per quart any consecutiu, una setmana de portes obertes amb l'objectiu que tothom qui ho desitgi pugui veure i viure l'activitat de primera mà. És una bona oportunitat per conèixer què és Marboleny, com s’organitza, què fa durant l’any i moltes coses més. Els assajos seran oberts a tots els grups de Marboleny Escola, per nens i nenes des dels 4 fins als 13 anys, i també als grups de Marboleny Jove, dels 14 als 18, i al grup del Cos de dansa (més de 18 anys).

Després de participar en la setmana de portes obertes, tots aquells que ho desitgin podran continuar provant l'activitat durant un mes de manera gratuïta. I si passat aquest període es vol continuar, es realitzarà la inscripció formal. Marboleny organitza la setmana de portes obertes a l’Espai de dansa d’arrel tradicional, a Les Preses, just després d’iniciar la temporada 2015-2016.

Aquest octubre han començat els assajos prop de 170 nens i joves repartits en diferents grups segons les edats. A banda dels assajos també han començat les activitats.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article