Notícia

Cant Coral a la Festa Catalana al Castell de Montjuïc

Cant coral

El Castell de Montjuïc acollirà el cap de setmana l'actuació de cinc grups de cant coral.

No hi ha dubte que la festa catalana abraça molts aspectes i té tanta riquesa que podríem passar-nos cada dia de l’any amb festivitats ben diferents. Així doncs, no deu haver estat fàcil per Adifolk, conjuntament amb l’Ajuntament de Barcelona, escollir les actuacions que formen part de la Festa Catalana al Castell de Montjuïc, que fins a principis d’octubre omplirà molts caps de setmana del Castell de Montjuïc amb representacions variades del ric ventall de la cultura popular català.

Per aquest dissabte i diumenge (23 i 24 de maig) amb el títol Festes de Maig: El cant Coral, els protagonistes seran corals catalanes de prestigi reconegut que ens transportaran a la primavera i a les Festes de Maig que se celebren arreu de Catalunya. Cal destacar que els dos dies i com és habitual en les diferents cites de la Festa Catalana al Castell de Montjuïc, al llarg de tot el dia, concretament de 10h a 19h, hi haurà una mostra de productes artesans, des de formatges, embotits, caves i vins catalans a joguines, calçat tradicional i herbes remeieres. Les actuacions del cant coral els dos dies seran de 17h a 19h. El dissabte 23 de maig es comptarà amb la presència de la Coral Canticòrum de Barcelona i la Coral Noves Veus de Capellades, Anoia. L’endemà, diumenge, serà el torn de la Coral de Sant Medir de Barcelona, la Coral del Joncar Petit i d’una altra coral del Barcelonès, Tabals del Flúvia.

La Festa Catalana al Castell de Montjuïc per l’emplaçament (destinació ben turística) és una forma d’atraure els visitants que rep la ciutat cap a les tradicions i la cultura catalana, però per la qualitat dels grups i la voluntat d’Adifolk fa que les trobades siguin també una cita per a tothom qui gaudeixi de la cultura, sigui nascut o no a Catalunya. Per al dia 23 de maig, dissabte, l'activitat s'inclou dins l'entrada al castell, i per al dia 24 l'entrada és gratuïta.

Les properes cites de la Festa Catalana al Castell de Montjuïc seran el dissabte 27 de juny amb el títol Els infants ballen al solstici, i el diumenge 28 de juny, Solstici al Castell. Per a més informació, podeu consultar la web d’Adifolk, Associació per la Difusió del Folklore, fent clic aquí.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article