Notícia

Conveni entre Mahou San Miguel i la Confederació Sardanista de Catalunya

Sardanes
Aquest dimarts, 19 de maig, el Palau Marc, seu de la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya, ha estat l’escenari de la signatura del conveni entre l’empresa Mahou San Miguel i la Confederació Sardanista de Catalunya.

En virtut d’aquest conveni s’inicia un projecte de col·laboració d’un any entre la firma i la Confederació Sardanista de Catalunya per tal de promocionar mútuament els productes de la companyia i les principals activitats de la Confederació Sardanista de Catalunya. Això suposarà avantatges de logística i venda de begudes per a les entitats que organitzen esdeveniments sardanistes, principalment els Aplecs. Cada any hi ha més de 170 aplecs repartits per tota la geografia catalana, el gran acte sardanista amb la participació generalment de més d'una cobla i que acostuma a celebrar-se un cop l'any en moltes poblacions on la sardana està molt arrelada, i que esdevé uns dels grans esdeveniments culturals anuals de molts pobles i ciutats de Catalunya.
 

L’esdeveniment l’ha presidit el conseller de Cultura, Ferran Mascarell i ha comptat amb la presència de Joaquim Rucabado, president de la Confederació Sardanista de Catalunya, qui ha destacat que avui és un dia importantíssim per a la sardana i que “el sardanista de base tenia ganes que una entitat com Mahou San Miguel cregués en la feina que estem fent”, i Òscar Latorre, Director regional d’hoteleria de Mahou San Miguel, que ha destacat que l’empresa intenta “estar arrelada a la terra, adaptar-se a la idiosincràsia de cada societat i estar a prop de la ciutadania”.
 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article