Notícia

S’obre el 15è concurs de fotos El Fet Geganter

Gegants

Abans del 9 d’octubre els interessats podran enviar les seves fotos a participar al concurs organitzat per l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.

El concurs engloba el fet geganter en totes les seves vessants i entorns: gegants, nans, capgrossos, geganters, músics... Els interessats, siguin professionals o aficionats, tenen dues categories per a participar: una de general que contempli qualsevol acte relacionat amb el fet geganter i una altra categoria dedicada a l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya (ACGC), és a dir, que les fotos s’identifiquin amb qualsevol element o festa de l’Agrupació (imatgeria, festes de l’entitat…).
 
En la categoria de general hi haurà un primer premi valorat en 400 euros, un segon amb 200 i un tercer de 125, pel que fa a la categoria dedicada a l’ACGC el primer premi serà de 200 euros, el segon de 100 i el tercer de 50 euros. Els requisits per a la participació, a banda del tema de les fotos, és que no hagin obtingut cap premi previ en concursos de fotografia, amb un màxim de tres fotos per participant.
 
Les fotos es poden enviar a la seu de l’ACGC (carrer Anselm Clavé, 3 – 08980, Sant Feliu de Llobregat) per correu postal amb les fotos a l’interior. Les mides mínimes de la fotografia han de ser de 18 x 24 cm, muntada necessàriament en paspartú o cartolina rígida vertical de 30 x 40 cm de color negre. També és necessari  enviar les fotos per correu electrònic a l’adreça elfetgeganter@gegants.cat. Al document adjunt de les bases s’especifica la forma d’enviar les fotografies que han d’anar amb pseudònim i un sobre tancat amb les dades de l’autor.
 
Després del veredicte d’un jurat especialitzat, el lliurament dels premis se celebrarà el 7 de novembre a la seu de l’ACGC.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article